Botswana

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Botswana

Botswanában eladó ingatlan

Botswana egy szárazföldi ország Dél-Afrikában. Dél-Afrikát délen határolja, nyugat- és északi Namíbia, Zimbabwe északkeleti részén.

Botswanának két városa van: "város": Gaborone, a főváros, fontos bányászati ​​és különösen gyémántbányászati ​​és Francistown-i központ.

Ha érdekli a Botswanában értékesített ingatlanok, elemezzük az ingatlanpiacot az országban.

A Botswana lakossági ingatlanpiac továbbra is nagyban elmarad, de úgy tűnik, potenciális, hatalmas növekedést kínál. Nincs hivatalos adat a Botswanában eladásra kerülő ingatlanok számáról és árairól, és ezért nem könnyű elemezni a piacot, még akkor sem, ha a helyszín ingatlan szakértői kijelentik, hogy a Botswanában eladó ingatlanok árai tovább nőtt az elmúlt években.

 

Botswanában a legjobb és legérdekesebb ingatlanok Gaborone és Francistown. Ezt a kijelentést alátámasztják a megfizethető lakásfinanszírozási központ közelmúltbeli kutatása, melyben azt mutatják, hogy még a városközponton kívül található lakóingatlanok körülbelül 5,5% -os bérleti hozamot kínálnak.

 

Az utóbbi években Botswana Afrikában a legvonzóbb befektetési célpontnak tekinthető, mivel Botswana az egyik legszabadabb afrikai gazdaságnak számít, és mivel a kormány szabályai ösztönzik a kereskedelem és a külföldi befektetések növekedését és nyitottságát.

A Botswana-kormány aktívan keres külföldi befektetéseket, és örömmel értékesít földet és ingatlanokat a külföldieknek.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB